Описание

Плотове за баня

Вдъхновение, релакс и лукс в банята с Ера Бест. С нашите плотове за баня е толкова лесно да откриете най-доброто решение за мивката си.

Няма значение дали планирате реновация или се нанасяте в ново жилище. В съвременното мокро помещение всеки един детайл е от значение. Плотът около мивката, освен практична функция, подобрява удобствата и допълва стила на помещението.

Защо Ви препоръчваме плотове за баня от масивна дървесина?

Несъмнено естествената дървесина е прекрасно решение за кухнята и трапезарията, но има и други зони в дома, където тя може да внесе красотата на природата.

Едно от тези места е банята, където влагата е в изобилие. Това означава, че е още по-трудно да се осигури добра хигиена на повърхностите. Допълнителен проблем е, ако в помещението няма естествено проветряване, което създава предпоставка за развитие на плесен и мухъл.

Много потребители се притесняват, че масивът не може да устои на тези условия. Истината е, че много видове дърво в естествената си среда са изложени на екстремни атмосферни влияния. Това ги прави много по-устойчиви и издръжливи на влага. Затова ние препоръчваме плотовете за баня от естествена дървесина за мокри помещения – бани и тоалетни.

Модерните покрития за масив подобряват дървесната текстура и предпазват повърхностите от вода, соли за баня и сапун. Те ги правят много по-устойчиви и резистентни на влага и прах.

Дървените плотове ще Ви осигурят бягство от ежедневието и ще превърнат банята Ви в истински оазис на красота и спокойствие. Те внасят допълнителна топлина, уют и красота. Висококачествените модели не само изглеждат зашеметяващо, но и с правилна поддръжка, ще запазят своя перфектен въшен вид години наред.

Тук един вид дървесина се откроява пред останалите – масивният дъб.

Устойчивостта е най-очевидното му предимство. Той е много по-здрав от повечето сортове твърда дървесина. Тъй като са много устойчиви на износване, плотовете от дъб са разумна инвестиция за банята. Той може да издържи на големи натоварвания в продължение на много десетилетия, без да загуби бляскавия си вид.

Естествена красота може да бъде открита във всеки продукт. Всяко парче дърво има собствена уникална структура и шарка, които придават на плотовете дори от един модел различно излъчване и характер.

По-светлите тонове и непретенциозна текстура внасят универсална привлекателност, която подхожда на бани в различен стил.

Здравината и издръжливостта на масивния дъб го правят идеален избор за плотове за банята.

Ако обаче този дървен материал не отговарят на темата в помещенията Ви, ние можем да Ви предложим и други възможности. Орехът е плътен и много красив със своите зърнести шарки и също може да се впише със своите високи характеристики в помещения с висока влажност.

Какви плотове за банята Ви предлагаме?

Ние – от Ера Бест, притежаваме дългогодишен опит в дървообработката и интериорния дизайн. Плотовете се изработват от масивен дъб, който е един от най-добрите материали за изработката на мебели. Той се отличава със своята здравина, надеждност и възможност да запази перфектния си външен вид във всякакви условия.

Дълготрайността на дървото и способността му да издържи на влагата го правят перфектен избор за нашите плотове за баня. Финишната обработка увеличава издръжливостта им. Тя се прави със специално био масло на растителна основа. Това може да бъде безцветен гланц, мат или цветни масла, които имат водо- и прахоотблъскващи свойства.

Обърнете внимание, че ние НЕ Ви предлагаме стандартизирани продукти! Работим по индивидуални проекти и размери. Това означава, че Вие имате възможност да ни споделите идеята си, а нашият екип да я реализира по най-добрия начин.

Как да поръчате?

Направете запитване чрез контактната форма в сайта ни или се свържете с нашите консултанти на телефони: +359 885 30 71 88 и +359 889 51 68 38. Ние с удоволствие ще Ви помогнем да внесете красотата и устойчивостта на природата и във Вашия дом.

Галерия

Реализирани проекти

доказано качество

Сертификати

Фирма ЕРА БЕСТ ООД е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и е FSC сертифицирана.

Фирма ЕРА БЕСТ ООД е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и е FSC сертифицирана.

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/