Маси с епоксидна смола серия "EXCLUSIVE"

Описание

Маси с епоксидна смола серия "EXCLUSIVE"

Вече не е нужно да се примирявате със стандартизирани решения! Изберете своя уникален стил с маси с епоксидна смола от Ера Бест.

Независимо дали търсите нова маса за трапезария, хол или външна тераса, нашите продукти ще внесат красота и функционалност във Вашия дом. Те са великолепно решение, което ще се впише във всеки интериор и ще се превърне в уникален акцент.

Колко здрави са масите с епоксидна смола?

Всяка маса трябва не само да изглежда добре, но и да издържа на поставената на нея тежест и да не се износва с времето. Масивната дървесина и епоксидната смола са два материала, които са комбинирани заедно и създават уникален арт дизайн.

От една страна – епоксидната смола е естествено издръжлива и устойчива на много видове повреди. Образува плътна и водоустойчива повърхност и, ако е спазена технологията, е непроницаема за влага. След като се втвърди, тя никога не се отделя от дървото, към което е прикрепена. Твърдата й повърхност е и лесна за почистване и поддръжка. Изглежда страхотно в комбинация с различни цветове.

Епоксидът има отлични показатели по отношение на якост, натиск, опън, огъване и свързване. Той се справя отлично със задържането на теглото. Не се чупи лесно при опън или натоварване с големи тежести.

Когато се говори за здравина, е важно да се вземе предвид и качеството на дървото, от което е добита естествената дървесина.

Ние – от Ера Бест, работим единствено качествена твърда дървесина от бук, дъб и орех. Тя е добита от сертифицирани гори, които обработваме с грижа и внимание.

Здравината на тези маси зависи и от:

    - Майсторската изработка - тя играе ключова роля за дълготрайността на масите от епоксидна смола Втвърдяването и запечатването са от съществено значение за създаване на здрава, непропусклива повърхност. Прилагането на правилната технология елиминира несъвършенствата и мехурчетата, което е от решаващо значение за проникването на влага. Вниманието към малките детайли е също важно, за да се гарантира красива и здрава повърхност.

    - Поддръжката - както всяка друга мебел, тя е ключова за устойчивостта на дървото и епоксидната смола. Редовното почистване, защитата от топлина и ултравиолетови лъчи и избягването на дребни повреди, допринасят за по-дълъг живот.

Какви маси с епоксидна смола Ви предлагаме?

Всяко пространство може бъде преобразено изцяло, ако изберете правилните мебели. Това важи и за масите – те могат да придадат съвсем различна естетика на всяка стая. Да изберете правилния модел, обаче понякога не е толкова лесно, колкото изглежда.

В днешно време все повече потребители държат не само на визията, а и на качеството. Затова търсят издръжливо обзавеждане, което да им предложи най-голяма стойност за дадената цена.

Масите с епоксидна смола са съвременна тенденция, която все повече навлиза и на българския пазар. Те са подходящи за обзавеждане на вътрешни пространства в домовете, за офис и хотелиерско обзавеждане.

Ние – от Ера Бест, Ви предлагаме различни дизайни, които комбинират масивната дървесина с ефектна епоксидна смола. В зависимост от Вашите предпочитания, смолата може да е прозрачна или цветна.

Какви са предимствата на масите с епоксидна смола?

Когато стане въпрос за естествено дърво и епоксидна смола, много хора се притесняват, че ще се затруднят с тяхната подръжка. Истината е, че тези маси имат редица предимства като:

    • Издръжливост – епоксидната смола е материал, който след изсъхване, има твърда и устойчива текстура. Неговата химична структура му придава отлична стабилност. Добавяйки към него масивната дървесина, масите се превръщат в привлекателно решение за хората, които търсят най-доброто за своя дом.

    • Дълготрайност – и двата материала са устойчиви на надраскване и повреда. Те не се нуждаят от ежедневна поддръжка, за да изглеждат добре или специализирани почистващи препарати. Висококачествените маси с вложени сертифицирани материали са по-устойчиви на повреда, напукване и избеляване.

    • Естетически външен вид – красотата на естествената дървесина и блясъкът на епоксидната смола са трудни за съпоставка с алтернативни материали като МДФ и ПДЧ. Те подобряват привлекателността на продуктите и предлагат премиум дизайн. Красивите цветове и шарки на масивната дървесина придават индивидуален характер на всяка маса.

    • Разнообразни варианти – ние, като производители, можем да Ви предложим различни видове дървен материал, който се отличава със своите нюанси, шарки и текстури. Независимо от дизайна, към който сте се насочили, имаме възможност да създадем модел, който да отговаря на желания стил и Вашия начин на живот.

    • Добра инвестиция - масивната дървесина е много по-устойчив материал в сравнение с по-бюджетните МДФ и ПДЧ. Може да Ви се струва, че първоначалната цена е по-висока, но трябва да се вземе предвид по-голямата издръжливост и здравина. При правилна поддръжка, масите с епоксидна смоламогат да издържат години, без да променят добрата си визия.

    • Защита от петна - епоксидната смола има защитен слой, който предпазва повърхностите и по него е по-трудно да останат петна и драскотини. Тази непореста повърхност не абсорбира влага и предотвратява развитието на бактерии и мухъл.

    • Нетоксичен - естествената дървесина не се обработва с вредни химични вещества, а епоксидната смола не съдържа вредни вещества. Това прави масите безопасни и подходящи за използване за различни цели - както за подготовка на храна, така и в трапезарията.

    • Лесни за почистване - едно от най-големите им предимства е, че лесно се поддържат чисти. По смолата практически не може да останат замърсявания, а естественото дърво се почиства по-лесно от ламинат, фурнир, МДФ и ПДЧ. Единствено трябва своевременно да забършете замърсяването, за да предпазите повърхността.

Как да поръчате маси с епоксидна смола?

В тази категория, можете да се запознаете с нашите продукти от каталога и завършени проекти. Направете запитване чрез нашия сайт, ако сте се вдъхновили от нашата работа или имате специфична идея, която искате да реализирате.

Свържете се с нашите консултанти и на телефони: +359 885 30 71 88 и +359 889 51 68 38. Ние с удоволствие ще Ви помогнем да внесете красотата и устойчивостта на природата и във Вашия дом.

Галерия

Реализирани проекти

доказано качество

Сертификати

Фирма ЕРА БЕСТ ООД е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и е FSC сертифицирана.

Фирма ЕРА БЕСТ ООД е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и е FSC сертифицирана.

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/