Мебели от масив

Описание

Мебели от масив

Открийте най-добрите решения за Вашето пространство с мебели от масив от Ера Бест.

В днешното забързано ежедневие, много хора предпочитат да изберат готови решения, които са налични „на склад”. Тези мебели са със стандартизирани размери и често имат еднотипен дизайн и разпределение. Това невинаги е оптималният вариант за помещения, които имат архитектурни особености като прегради, колони и скосове.

Няма значение дали ще ремонтирате ново жилище или ще реновирате старото. Красивият дизайн не е достатъчен, за да Ви осигури удобство, функционалност и уют. Правилните мебели са тези, които съчетават качеството и издръжливостта с привлекателната визия.

Мебели от масив или серийно производство?

Обзавеждането е продължение на Вашата личност и стил. То не просто предава характер на интериора, но е и инвестиция, която ще остане с Вас дълги години. Ако едва сега сте започнали да планирате промяната, може би се колебаете дали да заложите на мебели от масив или на серийно производство.

Мебелите серийно производство се произвеждат от материали като ПДЧ, МДФ, шперплат и други бюджетни материали. Използват се различни индустриални процеси и машини, които да направят процеса бърз и на ниска цена. Целта е да се произведат максимално повече бройки от един модел. Тези продукти имат точно определени характеристики – размери, форма, покритие, налични цветове и разпределение.

Това обзавеждане има редица недостатъци като:

    • Незадоволително качество – дава се приоритет на производството на големи количества от един продукт на ниска цена пред високото качество. Често мебелите са произведени добре, но не е обърнато внимание на детайлите.

    • Ограничени възможности – моделите имат точно определени дизайни и обикновено цветовете са ограничени. Това означава, че дори да харесате дизайна, предложените цветове може да не отговорят на Вашия стил и предпочитания.

    • По-малка издръжливост – фокусът е върху достъпността. Затова материалите, избирани за производството, са качествени, но не притежават издръжливостта на естествената дървесина.

Ако търсите нещо наистина специално, което да отговори на Вашите нужди и вкус – мебелите от масив са най-добрият избор!

Защо да изберете мебели от масив за дома си?

Естествената дървесина е устойчив материал, който се отличава с издръжливост и уникална визия. Обзавеждането от масив е индивидуално проектирано, според Вашите идеи, предпочитания и пространство. Това не е масов продукт, който можете да откриете във всеки магазин. Целта е да Ви предложи максимален комфорт, дълготрайност и функционалност.

Затова всяка мебел се произвежда ръчно и е творение на опитни майстори, които влагат цялото си внимание и сърце в изработката.

Издръжливост и качество.

Обзавеждането от масив се изработва от дървесина като дъб, орех и бук. Те се отличават със своята изключителна твърдост и издръжливост, което ги прави предпочитани материали за мебели. Благодарение на условията, в които растат дърветата в естествената си среда, те имат и висока устойчивост. Дървото е много по-тежко и здраво, в сравнение с материали като ПДЧ и МДФ.

Това означава, че е по-малко вероятно мебелите да се преобърнат или повърхностите им да се надраскат и повредят. Ако се поддържат правилно, изглеждат впечатляващо, дори след десетилетия.

Благодарение на ръчната си изработка, е обърнато внимание на всеки детайл и могат да удовлетворят изискванията на всеки потребител.

Елегантност и класа.

Класа и съвършенство, която никога няма да излезе от мода! Естественият цвят и шарки на дървесината придават неповторима топлина на всяка мебел. Това Ви позволява да създадете уникална атмосфера, която да пренесе природата в дома Ви.

Мебели от масив се вписват идеално във всички интериори – дори и тези, проектирани според съвременните тенденции.

Идеално решение за всеки интериор.

Вече не е необходимо да обикаляте по магазините и да се сблъсквате с еднотипни мебели, които не отговарят на Вашите нужди и вкус. Инвестирайки в мебели от масив, не се налага да правите компромиси. Тук не визираме само естетиката, а и качеството, здравината и надеждността.

Вашето обзавеждане ще бъде проектирано и създадено по Ваши размери, цветове и изисквания. Това ще Ви позволи да преодолеете различни пространствени ограничения. Ще получите красиво и функционално решение, което ще се адаптира към помещението и неговите особености - вдлъбнатини, колони, скосове и други.

Униален дизайн.

Обзавеждането от масив се прави със сърце – от хора, които са 100% въвлечени в процеса на тяхното създаване. Можете да сте сигурни, че проектираният модел ще е уникален и няма да го намерите в друг дом. Това се гарантира не само от структурата на дървото, която има уникални шарки върху повърхността на мебелите, а и от ръчната изработка.

Прецизна изработка.

Мебели от масив - произведени с най-добрите инструменти, технологии и от истински майстори в своята професия. Всяко парче дърво е внимателно подбрано, а детайлите са изпипани, за да се съчетаят елементите перфектно помежду си. Прецизността и качеството, гарантират, че получавате мебели с най-високо качество.

Лесни за поддръжка.

Мебелите от масив са изненадващо лесни за поддръжка. Необходимо е редовно да ги почиствате с мека кърпа, за да премахнете натрупания прах. Ако желаете да им придадете елегантен блясък, можете да използвате препарат за почистване и полиране на дърво.

Не Ви препоръчваме използването на обикновени препарати за почистване, защото в тях има силни химикали, които могат да повредят дървото или да отлепят покритието му.

Всички драскотини или вдлъбнатини по дървените мебели могат лесно да бъдат реставрирани като се изшлифоват.

Добра инвестиция

Може да Ви звучи изненадващо, но дървените мебели са много по-устойчиви от пластмасовите и материали като ПДЧ и МДФ. Създадените от човека материали като пластмаса не са възобновяеми и са трудни за рециклиране. От друга страна, бързото и масово производство на мебели от МДФ и ПДЧ е неустойчив процес и води до по-евтини продукти, които се третират като предмет за еднократна употреба.

Дървото е възобновяем ресурс, който може да се запази поколения наред. Затова, мебелите от масив обикновено се закупуват еднократно и най-вероятно няма да Ви се наложи да ги сменяте дълги години.

Открийте идеалното решение с Ера Бест!

Няма значение дали се нуждаете от трапезна, холна маса или плот за баня. Ние ще създадем перфектното обзавеждане за Вашето пространство.

Всички мебели в нашия онлайн магазин се изработват по Ваши размери и желания. Вие можете да изберете модела, размера, цвета и детайлите. Това Ви дава възможност да съчетаете мебелите с интериора си и да постигнете желания стил и ефект.

Галерия

Реализирани проекти

доказано качество

Сертификати

Фирма ЕРА БЕСТ ООД е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и е FSC сертифицирана.

Фирма ЕРА БЕСТ ООД е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и е FSC сертифицирана.

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/