Трапезна и/или офис маса от масив дъб със стъклени крака

Начало / Трапезна и/или офис маса от масив дъб със стъклени крака

Трапезна и/или офис маса от масив дъб със стъклени крака

add_circle_outline

Ако търсите стилно, нестандартно, но и практично решение за вашия дом или офис, това е точният избор. Дървеният плот в комбинация със стъклени крака ще придаде елегантност на дома/офиса ви, но без задължително строга визия, което ви оставя допълнително свобода при избора на мебели за сядане. Този дизайн позволява максимално пространство за настаняване около масата с красива симетрия, което я превръща в прекрасно произведение на изкуството.
Изработена по поръчка, всяка маса е уникална като дървото, от което е направена. Всеки плот е красив и неповторим, създаден от качествена и сертифицирана дървесина, обработена с екологични продукти. Правилният процес на обработка и поддръжка на дървесината спомага за съхраняването на нейния дълъг живот.
Стъклените опори перфектно завършват елегантния стил и придават допълнителна фина нотка. Това я прави подходяща както за трапезарията, така и за използване в офисна среда.

 

add_circle_outline

Трапезна маса от масив и стъкло:

  • Изработва се в индивидуални размери;
  • Повърхностна обработка – шлайфана, структурирана или полирана повърхност;
  • Финишна обработка с водоотблъскващо и прахоотблъскващо био масло на растителна основа (безцветен гланц, безцветен мат, натурал, бяло, акация, тера и графит);
  • Произход на дървесината: България, изработен от FSC® сертифицирана дървесина (FSC-C122326) 

 

Галерия

Реализирани проекти